Yrittäminen kannattaa aina

Yrittämisessä on aina riskinsä, mutta niitä on helppo hallita, kun perusasiat ovat kunnossa.

Yrittäjä!

Seuraavassa pieni luettelo, mitä kaikkea Virttaan kylä pystyy tarjoamaan. Mielestämme maaseudulla on vielä hyvät yrittämisen mahdollisuudet.

Erinomainen sijainti (200 km säteellä 3 000 000 ihmistä).

Suorat valtatiet maamme kolmeen suurimpaan kaupunkiin.

Helppo rakentaa. Koko Virttaan kylä on pelkkää "hiekkakakkua". Kylämme kuuluu ns. routavapaaseen alueeseen.

Takaamme, että puhdasta ja kirkasta pohjavettä riittää niin paljon kuin yrityksesi tarvitsee.

Hintataso ei päätä huimaa. Tonttien hinnat ovat todella edulliset ja kunnallistekniikan osalta päästään aina sopimukseen yrittäjäystävällisessä Loimaan kaupungissa.

Kylämme alueella käy n. 250 000 turistia vuosittain. Vielä saisi tulla lisää..... Miltä tuntuu? Olisiko tällaiseen kylään yrityksen perustaminen mahdollista? Voisiko jo tässä vaiheessa aloittaa neuvottelut Loimaan kaupungin kanssa vai onko vielä jotain epävarmuutta? Jos on, niin jatka lukemista, jatketaan listaa vielä "jonku matkaa" ja ajatellaan asiaa vielä lisää.


Virttaan kylältä löytyvät seuraavat peruspalvelut:


Koulu (30 oppilasta + 2 opettajaa)
Kirkko
Perhepäivähoito + Ryhmis
Kauppa
Autokorjaamoita
ATK-yrityksiä 
Matkailualan yrityksiä
Kolme A-oikeuksin varustettua ravintolaa
Suomen paras moottoriurheilukeskus
Upea patikointi- ja hiihtoreitistö luonnonkauniilla Virttaankankaalla. 


Niinkuin varmaan huomasit, Virttaalle voi perheenkin tuoda mukanaan. Kaikki tarpeelliset peruspalvelut löytyvät omasta kylästä. Täällä on hyvä lasten kasvaa ja varmaan saa itsestäänkin enemmän irti, kun ympärillä on hiljaisuutta ja kaunista luontoa.

Ihmiset viihtyvät Virttaalla! Joka viikko on jotain tapahtumaa, kursseja, juhlia, matkoja. Meillä jokainen kyläläinen on sitoutunut tekemään työtä oman elinympäristön ja viihtyvyyden eteen. Ellei Virttaalla viihdy, niin se on itsestä kiinni. Virttaalaiset ovat iloista ja aikaansaavaa väkeä, jotka mielellään tekevät työtä yhteisten päämäärien saavuttamiseksi.

Entäs nyt? Emme lupaa pilvilinnoja emmekä mitään "miljartipisniksiä", vaan tarjoamme mahdollisuutta uuteen elämäntapaan, jossa viihtyy niin työssä kuin vapaa-aikanakin. Tietysti kaikki on mahdollista! 


Katso Virttaan vapaana olevat kaavoitetut tontit tästä!


Loimaan kaupungin yrityspalvelut ja Virttaan seudun kyläyhdistys ovat apuna, kun harkitset tai päätät perustaa tai siirtää yritystoimintasi Virttaalle. Jos tuntuu siltä, että aita on liian korkealla, niin lasketaan sitä niin paljon, että jokainen pääsee yli. Ota yhteyttä!