Virttaan seudun kyläyhdistys Ry

"Eloa ja iloa Virttaan kylään" oli toivomus, kun kyläyhdistystä kokoonnuttiin perustamaan. Toiminta on ollut vilkasta heti keväästä -96 lähtien.

Äitienpäiväjuhla, juhannusjuhla, kesätanssit, siivoustalkoot ja pikkujoulu ovat tapahtumia, joiden ympärille toimintakalenteri on rakentunut. Lisäksi on ollut erilaisia tempauksia, kuten Virttaan ympäripyöräily, tanssimatkat, naamiaiset, uintiretket, iltakirkko, itsenäisyyspäivän juhlat, metsäkirkko, lasketteluretket, nuotioillat ja monet muut tapahtumat.

Kyläyhdistyksen ansiota on myös Virttaan kylätoimisto, joka on perustettu palvelemaan kylää. Toimiston tehtävänä on kerätä, käsitellä ja luovuttaa tietoa. Kylätoimistossa ovat nykyaikaiset kokoustilat kyläläisten käytettävissä.

Toimiston löydät koulun saneeratusta piharakennuksesta, osoitteesta Virttaanraitti 113B.

Kyläyhdistyksen vuosikokouksessa jatkavaksi puheenjohtajaksi valittiin Mira Heikkilä. Varapuheenjohtajana jatkaa Pekka Mykkänen, sihteeriksi valittiin Pekka Heikkilä, rahastonhoitajan hommissa on Pentti Mykkänen ja muissa hallituspaikoissa jatkavat Teemu Heilala, Sami Lehtimäki ja Susanna Lehtimäki. Varajäsenet Marjo Puputti ja Veli-Matti Haikonen nimettiin myös hallituksen varsinaisiksi jäseniksi.

Sähköpostia saa laittaa aiheesta kuin aiheesta osoitteeseen

kyläyhdistyksen arkistoa