Virttaan seudun kyläyhdistys Ry

"Eloa ja iloa Virttaan kylään" oli toivomus, kun kyläyhdistystä kokoonnuttiin perustamaan. Toiminta on ollut vilkasta heti keväästä -96 lähtien.

Äitienpäiväjuhla, juhannusjuhla, kesätanssit, siivoustalkoot ja pikkujoulu ovat tapahtumia, joiden ympärille toimintakalenteri on rakentunut. Lisäksi on ollut erilaisia tempauksia, kuten Virttaan ympäripyöräily, tanssimatkat, naamiaiset, uintiretket, iltakirkko, itsenäisyyspäivän juhlat, metsäkirkko, lasketteluretket, nuotioillat ja monet muut tapahtumat.

Kyläyhdistyksen ansiota on myös Virttaan kylätoimisto, joka on perustettu palvelemaan kylää. Toimiston tehtävänä on kerätä, käsitellä ja luovuttaa tietoa. Kylätoimistossa ovat nykyaikaiset kokoustilat kyläläisten käytettävissä.

Toimiston löydät koulun saneeratusta piharakennuksesta, osoitteesta Virttaanraitti 113B.

16.4.2018 pidetyssä vuosikokouksessa kymmenen vuotta kyläyhdistystä vetänyt Helmi Laine jättäytyi takavasemmalle, ja uudeksi puheenjohtajaksi valittiin Mira Välimäki. Varapuheenjohtajana jatkaa Pekka Mykkänen, sihteeriksi valittiin Eija Mykkänen, rahastonhoitajan hommissa on Pentti Mykkänen ja muita hallituspaikkoja pitävät Teemu Heilala, Sami Lehtimäki ja Susanna Lehtimäki. Uusina vahvistuksina esiteltiin ensimmäinen varajäsen Marjo Puputti ja toinen varajäsen Veli-Matti Haikonen.

Sähköpostia saa laittaa aiheesta kuin aiheesta osoitteeseen

kyläyhdistyksen arkistoa