Pelimiehiä ja -naisia

Ei pienessä vaan juuri sopivan kokoisessa kylässä tehdään itse, aloitetaan itse, ehdotetaan itse ja perustetaan itse.

Niin myös perustettiin Virttaan biljardikerho vuonna 2003 osoitteeseen Puremantie 73, 32560 Virttaa. Kerholla on kaksi 9-jalkaista pöytää, turnauksia ympäri vuoden ja parisenkymmentä enemmän tai vähemmän vakituista käyttäjää (ja ne, jotka tulevat vain hyvän seuran vuoksi istuskelemaan).

Pelaamaan pääsee jokainen viiden euron pelimaksua vastaan, kannattaa kuitenkin soitella ensin vaikkapa Heilalan Teemulle, 0500 403 404 tai Lehtimäen Samille, 050 4911 525 niin tulevat avaamaan oven (ja todennäköisesti jäävät myös peliseuraksi muutaman erän ajaksi).

Varmimmin peliseuraa löytyy perjantaisin klo 18 alkaen ja sunnuntaisin klo 17 alkaen, jolloin on ollut tapana kokoontua vaihtelevilla kokoonpanoilla ottamaan miehestä mittaa.

Biljardikerhon tilat senkun komistuvat iän myötä, joulukuussa 2013 kattoa korotettiin ja samalla uusittiin vähän muitakin ilmeitä. Tervetuloa paikan päälle vaikkapa Virttaan kyläpäivänä 26.4.2014 klo 12-15 testailemaan mukavaa ja koukuttavaa harrastusta hyvässä seurassa.

Seinää maalasi seitsemän päivän ajan Lehtimäen Susanna ja tunnelmaa tallensi Tuomisen Mika. Pelisilmä kovana Jari Hettulalla ja Tarja Reinillä.

Virttaan biljardikerhon facebooksivut löytyvät täältä.